Vitorlás hajó katalógusAz Adrián nyaralni csodás élmény, ennél már csak az a jobb, ha mindennek része a hajózás, vitorlázás, amelynek hajóbérlés szolgáltatásunkkal ön is részese lehet. Hallgatni a vitorlakötelek zenéjét, ahogyan a szél muzsikál rajtuk hol lágyan, hol erősen. Mesebeli öblökben megmártózni a kristálytiszta tengerben, ahol a madár sem jár, delfinekkel barátkozni és olyan helyekre eljutni ahová csakis hajóval lehetséges, ha a fentiek szerepelnek az Ön vágyai között, akkor a legegyszerűbb megoldása a megvalósításnak a vitorlásbérlés.

A Yellow Yachting kínálatában a kisebb vitorlás yachtoktól a nagyobb tengerjáró vitorlás hajó bérlés lehetőséget megtalál. Fedezze fel az Adriai-tenger szigetvilágát a katalógusunkból bérelt vitorlás yachton utazva. A szabad ég alatt lehorgonyozva élje át a nyílt tenger hullámzó csendjét, a végtelen nyugalmat.

Az Adriai tenger csodás és érintetlen víz alatti világot kínál, emellett ízelítőt nyújt a történelmi emlékekből és évszázados tradíciókból. A városok az Adrián a kikötők köré épültek, ezért ha ön vitorlást bérel és bármilyen kikötőt választ rögtön a központban találja magát.

Ha feltöltődött a színes forgatagban és ízelítőt kapott a helyi kulináris élvezetekből is, akkor horgonyt fel és ismét várja a csodás tenger, halk morajlásával és varázslatos világával. A vitorlás bérlés terveinek megvalósításához nézzen körbe vitorlás yacht kínálatunkban, válassza ki az Önnek leginkább szimpatikus hajót.

Nálunk magas színvonalú szolgáltatást kaphat, amellyel garantáltan elégedett lesz. A minőség minden esetben a mennyiség előtt áll. Az egyik ámulatból a másikba esik majd, nem tudja mire is figyeljen jobban a csodás élményekre, amelyek folyamatosan bombázzák érzékeit vagy a vitorlás hajó nyújtotta kényelemre.

Böngéssze bátran vitorlásbérlés vágyai beteljesítésére folyamatosan bővülő katalógusunkat vagy használja az online hajókeresőnket, kötöttségek nélkül, hiszen első körben csak pár napos opciót tesz a kiválasztott hajóra, ami még nem minősül hajófoglalásnak.

Weblapunkon tájékoztatást nyújtunk a lehetséges úti célokról is, jelezve az adott helyek vonzó érdekességeit. Az online hajókeresőnk használatával tudja a legjobban kiválasztani az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő, bérelni kívánt hajót, bárhol kíván hajózni az Adrián. Vitorlás bérlés terveinek tökéletes kivitelezéséhez kérje személyre szabott ajánlatunkat. Ha a hajóvezetés is vonzó az Ön számára, a vizsga megszerzésében is tudjuk segíteni.


Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?