Vendégkönyv


Idén először béreltünk vitorlást az Adrián, és hosszas keresés után a Yachtpapát választottuk. Tökéletes döntés volt! A hazai tavak után valóságos felszabadulás volt a végtelen tengeren hajózni. Pulában várt minket a vitorlásunk, tökéletes állapotban, indulásra készen. Olyan horvát szigeteket fedezhettünk fel, ahol csak mi voltunk az eldugott kis természetes strandokon! Elintéztek mindent, nagyon jó volt a szervezés.
- Wein család
Már hallottunk a gulletről korábban is, de még nem volt eddig alkalmunk kipróbálni. A cégünk kemény évet tudott a háta mögött, mindenki erején felül teljesített, úgyhogy az emberek megérdemelték a pihenést. Montenegróra esett a választásunk. Barban már csak fel kellett szállnunk a gulletre és élvezni a hajózást! Árban is megfelelőek, korrektek voltak – lehet-e ennél jobb egy csapatépítés?
- K. Károly & A Fiúk
Remek volt a szovéniai kaland az idén. Nappal az Adrián hajóztunk, este meg bejártuk Kopert és Izolát és kiélveztük, hogy néhány óra alatt már olasz vagy horvát partoknál szeltük a habokat. Jövőre veletek ugyanitt! Vagy esetleg Horvátországban. De az biztos, hogy legközelebb is kapitánnyal együtt bérelünk hajót nálatok.
- Papp Éva és Andor
Katamaránnal akartam vitorlázni, amióta az eszemet tudom. Idén ez az álom valóra vált, hála nektek! A feleségem és a gyerekek is egészen megkedvelték, miután kiderült, mennyire stabil. Görögországot egészen új oldaláról ismertük meg: Meganisi, Kalamos és Kastos, Sofia, Modi és Makri kipipálva. Lefkada csodálatos, a görögök mindig szívesen láttak minket. Egy életre szóló élmény volt!
- Lajos és AnnaTetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?