Törökország - hajóbérlés, vitorlásbérlés


Törökország

Béreljen hajót Törökországban és ismerje meg ezerarcúságát, a kultúrák és a hagyományok sajátos egyediségét és ötvöződését. Kicsit Európa, kicsit Ázsia, kristálytiszta türkizben pompázó tenger, strandolásra hívogató homokos tengerpart, hosszú napfényben fürdő nyár, egyedülálló antik emlékek és lenyűgöző természeti csodák. Hogyan is lehetne ez még ennél is jobb? Mindez csábító és hívogató és ellenállhatatlan, a hajóbérlés, egy tengeri kaland pedig még izgalmasabbá teheti. A titokzatos kelet nyugati turisták millióit vonzza, a Török vendégszeretet legendás. Az éghajlat jellemezően szubtrópusi enyhe telekkel és forró nyarakkal. A hajózási szezon áprilistól októberig élvezhető.

A hajóbérlés Törökországban egyszerűen kivitelezhető ehhez remek nyugati színvonalú hátteret biztosítanak a modern yachtkikötők, amelyek egymástól 20-30 mérföld távolságra helyezkednek el. A tenger a Török partok mentén kiválóan megfelel túravitorlázásra is.

Hajóbérléssel bejárni a török partokat csodás kaland! A törökországi Isztambul, Marmaris, Bodrum, Antalya vagy épp Fethiye nem csupán a bazárok, kávézók, szőnyegek és ékszerek városa, de a hajózók paradicsoma is. Marmaris hatalmas öble a vitorlás kishajókkal érkezők Mekkája.

Törökországi hajóbérlés

Törökország partjait délen a Földközi-tenger, északon a Fekete-tenger, nyugaton az Égei-tenger és északnyugaton a Márvány- tenger mossa. A török part teljes hossza közel 7 200 km - t. A  szárazföldi izgalmas látnivalók mellett hajóbérlés és a búvárkodás szerelmeseinek mekkája, és a kulináris élvezetekre áhítozók sem fognak csalódni, ha úti célul Törökországot választják.

A látnivalókban és műemlékekben gazdag Isztambul Törökország legfontosabb-, és a boszporuszi kilátás miatt a leggyönyörűbb tengeri kikötője. A Netsel Marina (mely a török Setur luxus marina-hálózathoz tartozó jachtkikötő) csupán pár percre található az óvárostól és a marmarisi erőd monumentális falaitól.

A lüktető életritmusú Antalya szubtrópusi klímája miatt szinte egész évben kellemes úti cél, nyugodt és aktív pihenésre egyaránt alkalmas, hiszen itt az enyhe téli időszakokban, a hegyekben akár síelésre-, majd egy kellemes tengeri fürdőzésre is egyaránt lehetőségünk nyílhat.

Béreljen hajót, vitorlást, vagy yachtot és fedezze fel a törökországi élményeket! Szabadon, ahogy Önnek tetszik. A hajóját pedig foglalja le jó előre itthonról, online katalógusunkból kedvezményesen.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?