Motoros yacht katalógusA tengeri hajóbérlés egy remek nyaralási alternatíva lehet a víz szerelmeseinek és ennek megvalósításához egyáltalán nem szükséges hajó vásárláson gondolkodni vagy vágyakozva lemondani az élményről, hogy ez csak a gazdagok számára elérhető. A motoros yacht bérlés szolgáltatásunk igénybevételével az igényeinek tökéletesen megfelelő yachtot bérelheti ki tetszés szerinti időre akár hónapokkal a tervezett utazás előtt jelentős kedvezményekkel.

A Yellow Yachting motoros yacht kínálatában minden hajómárkát megtalál, amelyet csak érdemes bérelni az Adriai-tengeren! A kisebb hajóinkat pároknak ajánljuk, a nagyobbakat már egész társaságnak is. Ha Ön eddig még nem élte át a nyaralásnak ezt lenyűgöző változatát, garantáltan életre szóló, felejthetetlen élményben lesz része.

Képzelje el, amint széljárástól függetlenül is csodás sebességgel szeli az Adriai-tenger habjait, kényelmes kabinban tér pihenőre. Nappal gyönyörködhet a varázslatos tengerben és akár fürödhet is, ha szeretne, éjjel pedig megcsodálhatja a csillagokkal, bőséggel meghintett égboltot, amilyennek még sohasem látta. Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?

Fedezze fel a horvát partvidéket nálunk bérelt motoros yachton, amelyhez igény szerint kapitányt és legénységet is biztosíthatunk, mert a tengeri hajóbérlés esetén legalább egy olyan résztvevőnek kell tartózkodnia a fedélzeten aki, rendelkezik tengeri hajózási jogosítvánnyal és ez lehet akár Ön is. Ez esetben csupán ki kell választani a bérelhető motoros yachtok közül az ön számára ideálisat és irány a tenger. Ha ez nem megoldható akkor a kapitánybérlés a megoldás. Ilyenkor a hajóvezető díja kissé megnöveli ugyan a költségeket, de a különleges nyaralás élményéről nem kell lemondania.

Ha a már Ön és utastársai kellően feltöltődtek a tenger megnyugtató ringatózásától és új élményekre vágynak jöhet a kikötői forgatag. A városok az Adriai tenger partján a kikötők köré épültek, ahogyan a partra lép máris a központban találja magát. Az utcák kövezete és az épületek történelemmel átitatva, a helyiek pedig meleg vendégszeretettel várják, bármely kikötőt választja.

Böngéssze bátran adriai motoros yacht katalógusunkat vagy használja az online hajókeresőnket, kötöttségek nélkül, hiszen első körben csak opciót tesz a kiválasztott hajóra, ami még nem minősül hajófoglalásnak. A motoros yacht bérlés szolgáltatásunkat az online hajókeresőnk használatával még könnyebben igénybe veheti, hiszen így tudja a legjobban kiválasztani az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő, bérelni kívánt hajót.


Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?