Katamarán katalógusAz Adriai tenger védjegye a csodálatos áttetszően tiszta tenger és kellemes hőmérséklet. Egy adriai tengeri nyaralás élvezetét mivel is lehetne teljesebbé tenni, mint egy hajóúttal vagy akár egy hajón való nyaralással, amelyet az egész család a legnagyobb kényelemben élvez. Családoknak vagy tökéletes luxusra, biztonságra és kényelemre vágyó társaságnak a katamarán bérlés a legideálisabb megoldás.

Ez a dupla törzsű hajó azok számára tökéletes választás, akik a nyílt tengeren sem szeretnének lemondani a kényelemről, a luxusról és a stabilitásról. Az Adrián egyre több katamarán tűnik fel. Ez számos előnyének köszönhető, amelyeket a hajó bérlés tervezésekor érdemes számba venni. A dupla hajótest tágas teret engedélyez és ez a hajók tekintetében kuriózumnak számít.

Némely katamarán tágas szalonja a mérete alapján akár egy lakás nappalija is lehetne. A kabinok mérete és megfelelő intimitást biztosító távolsága egymástól, a saját fürdőszoba, a megdőlés hiánya hosszabb utakra is alkalmassá teszi a hajót. A kabinok gyakran francia ággyal rendelkeznek, tágas napozótér áll az utasok rendelkezésére. A dupla hajótest a katamarán szalonját a fedélzettel egy szinten köti össze így teljes körpanorámát kínál.

A katamarán bérlés túrázóknak, tapasztalt kapitány vezetésével javasolható. Mindez az Ön igényei szerint. A tágas tér előnyei a költségekben hátrányként jelentkezhetnek, nagyobb tér, nagyobb luxus nagyobb költségek. Az egytestű vitorlás hajókéhoz képest lényegesen kisebb a merülésük, ezért az Adria sekélyebb partszakaszait is könnyen megközelíthetjük egy katamaránnal, felfedezve ezzel mesés szépségű, más módon el nem érhető helyeket.

A Yellow Yachting katamarán kínálatában minden olyan duplatestű vitorlás yachtot megtalál, amellyel bátran szállhat tengerre valamely horvát kikötőben! Minőség, design és megfizethető bérleti díjak. Bérelt katamarán hajóval fantasztikus élmények várják! Akár családjával, akár kisebb társasággal szeretné felfedezni az Adriai-tenger szigetvilágát, hajózni a horvát partok mentén, és élvezni a sekély merülés és stabil hajózás előnyeit, nálunk könnyű a katamarán hajóbérlés az Adrián.

Katamarán bérlés Adria szolgáltatásunk igénybevételéhez használja a katalógust, tegye meg foglalását kötöttségek nélkül, a véglegesítés egyeztetés után lép csak életbe.


Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?