Kabin charter


Miért előnyös a kabin charter


A kabin charterrel kabinokat bérelhet egy vitorláson, amelyek két személyesek és előre megbeszélt útvonalon hajózhat. Utazhat a párjával vagy baráti társasággal, emellett kedvező lehetőség az egyedül vízre szállók számára is, hiszen megoszthatja élményeit utastársaival, emellett a konstrukció nagy előnye még a gazdaságossága, mert a költségek is megoszlanak. Kellemes társaság, éppolyan szenvedélyes vízimádókkal együtt, mint Ön, lehet ennél jobb?

Lehetséges útvonalak (időjárás függvényében)

  • Murter - Primosten - Hvar - Korcula - Vis
  • Split, Trogir - Brac - Korcula - Lastovo
  • Sibenik - Kornátok - Dugi Otok - Zadar - Biograd

További, bármilyen variáció lehetséges.

Az ár az alábbiakat tartalmazza

A hajó 1 heti bérleti díját:

  • az elhelyezést többségében franciaágyas kabinokban
  • közös meleg vizes zuhanyzós fürdőszobát, amely egy légtérben van a wc-vel,
  • Ágyneműt, konyhai eszközöket
  • és egy tágas nappali használatát, amely teljessé teszi a komfortot.

Az ár nem tartalmazza

A helyszínen fizetendő egyéb költségeket, az odautazást és az étkezést.

Kabin charter - vitorlázás és új barátságok

A kabin charter járatok óriási előnye, hogy a mienkhez hasonló érdeklődésű, érdekes új barátokra tehetünk szert a hajóút során, lelki rokonokra, olyan társutazókra lelhetünk, akik a tenger és a hajózás szerelmesei éppen úgy, mint mi.

Utazásaink során hajóroncsokat fedezhetünk fel, a búvárkodásra is lehetőség nyílik, a közös főzések, az ízlelőbimbóinkat kényeztető éttermek csapattá kovácsolják a hajó utazóközönségét. A napfürdőzés és a tenger simogató hullámainak élvezete, a horgászás élménye, vagy a természet szépségeinek csodálata mind olyan kellemes tevékenységek, melyek társakkal megosztva élvezhetőek igazán. Bátran elindulhatunk egyedül, egy kabin charter járattal kellemes új ismeretségeket köthetünk, új barátokra lelhetünk.

Ajánlható-e kezdő vitorlázóknak?

A kabin charter azok számára is remek lehetőség, akik még zöldfülűek a vitorlázásban. Nem szükséges hozzá hajóvezetői engedély, tehát ha a párját szeretné kényeztetni egy vitorláson vagy a barátaival élvezné a vitorlázás örömeit tökéletes választás a kabin charter. A vitorlás előre közösen egyeztetett útvonalon halad és több helyen is kiköt, ezzel garantálva a színes látnivalók arzenálját, hiszen minden kikötői forgatag és helyi kulináris és kulturális sajátosság, nevezetesség megtekinthetővé, elérhetővé, megízlelhetővé válik az utasok számára.

Milyen időpontokban áll rendelkezésre a kabin charter?

A hajózási szezon kezdetétől Kabin charter járataink rendszeresen indulnak egészen késő őszig. Ha Ön is vonzódik a vitorlásokhoz, szeretné élvezni a bőrén a simogató napsugarat és sós tengeri szellőt, és mindezt biztonságban és kellemes társaságban tenné, ne tétovázzon, foglaljon Ön is egy kabint egy vitorláson még ma és élvezze a csodás utazás élményeit. Kérjük, jelezze felénk igényeit és elképzeléseit, a szervezés a mi dolgunk.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?