Hajóbérlés, vitorlásbérlés Thaiföld


Thaiföld tengerpart

Thaiföld remek kiindulópont a felejthetetlen hajós kalandot keresőknek, az Andaman-tenger több száz szigetének felfedezéséhez, a szinte megszámlálhatatlan mérföldnyi homokos tengerpart felderítéséhez, melyek körül pálmafák sora ingadozik a hűsítő szélben, látványával és árnyékával is kényeztetve a látogatót. A csodás smaragdzöld ragyogásban hullámzó tenger, az izgalmas színes korallzátonyok, mészkőszigetek, bájos falvacskák sora és az egész káprázatos táj önmagában is vonzó és ezt még megfűszerezi a melegszívűségükről méltán híres thai emberek vendégszeretete, hiszen Thaiföld a Mosoly Országa.

Thaiföld talán a legszebb és legizgalmasabb hajózható terület a földön. A gyönyörű öblök, és horgonyzó helyek mind egyike kikötésre csábít. A korallzátonyok körül úszkáló a szivárvány minden színében parádézó halak látványa pedig megunhatatlan a búvárkodás szerelmesei számára. A szigetcsoport világviszonylatban is a legkedveltebb és legszebb merülő helyek egyike. A vulkán kitöréseknek köszönhetően felszín alatti világ éppoly változatos és izgalmas arculatot kapott, mint a táj. Az ezt bizonyító elnevezések a búvárok fantáziáját dicsérik, például Édentől Keletre, Donald Kacsa-öböl, Kínai Fal, Sziklák Városa. A hajóbérlés Thaiföld szolgáltatásunk garantálja az Ön és utastársai számára a még soha át nem élt megismételhetetlen kaland átélését.

Bérelt hajóval olyan helyeket is megtekinthet Thaiföldön, amit egyébként nem. Paloták, kolostorok, buddhista szentélyek és még számtalan kulturális érdekesség várja a Thaiföldre érkezőket. Ez a délkelet Ázsiában fekvő, egzotikus kis ország a hangos-ízes-illatos piacok, a zörgő tuk-tukok és taxik kavalkádjával igazán nyüzsgő, színes és szédítően varázslatos hely. A hajó típusok közül pénztárcájának és igényeinek megfelelően választhat, hogy luxus yacht, katamarán, gulet vagy vitorlás hajó bérlés mellett dönt.

Nem is hinnénk, hogy az ország területének negyedét még ma is monszun- és esőerdők borítják. Thaiföld az ország közel 11%-át elfoglaló (összesen 66) Nemzeti Parkkal és vadvilág-szentéllyel büszkélkedhet.
Phuket Thaiföld legnagyobb szigete

Bangkoki úszó piac

Thaiföld úszó piac

Bangkok nagyvárosának forgataga, az úszó piac, a Királyi Palota, a csillogó wat-ok, a Buddha szobrok és templomok-, valamint a sajátos kultúra varázsa magával ragadó és felejthetetlen kikapcsolódást nyújt azok számára is, akik nem elégszenek meg a türkizkék tengerrel és a ragyogóan fehér, homokos strandok trópusi álomvilágával.

A szabadság az Öné, béreljen egy hajót Thaiföldön és vágjon bele a kalandba. A hajófoglalásban segítünk.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?