Hajóbérlés, vitorlásbérlés Polinézia


Polinézia

Ha Ön egy csodás élmény miatt szívesen megtesz nagyobb utat is, akkor a Polinéz-szigetvilág Önre vár. Hajóbérlés Polinézia szolgáltatásunkkal életre szóló semmivel nem pótolható vagy összehasonlítható élmény részesévé válhat.

A Föld másik felére 1-1,5 napos utazással juthatunk el Los Angeles-i vagy Tokió-i átszállással. Amennyiben nem okoz gondot megfizetni a Párizs- Tahiti közvetlen járatot, akkor az Air France-nak köszönhetően 23 óra menetidővel tranzitok nélkül is lehetőségünk van utazni. A közlekedés szigetek között belföldi repülőjárattal oldható meg, amelyre gazdaságos és érdemes bérletet váltani. A kabin charteres katamarán bérlés esetén több szigetről is van mód beszállni.

A nagyjából 115 szigetből és atollból álló meseszép Polinéz-szigetvilág a Csendes-óceánban délkeleti részén található. Az öt szigetcsoportnak számos reptere és kisebb-nagyobb kikötője van. A turisták számára kiépített partokon szinte mindenhol van lehetőség hajó-, búvárfelszerelések bérlésére, ezzel is garantálva az aktív pihenést.

Hajóbérlés Tahiti

Az egzotikus szépségű Tahiti és környéke, az úgynevezett Társaság-szigetek a Csendes-óceán szívében kaptak helyet. A nemzetközi repülőtér Tahiti-szigetén található (Papeete), míg a charterflották a varázslatos Bora Bora mellett, Raiatea-szigetén az Uturoa-öbölben várják a kalandvágyó hajósokat.

Polinézia

Tahiti a „szerelem szigete” Francia-Polinézia legnagyobb, legnépesebb és egyben leglátogatottabb turistacélpontja. A főváros Papeete az északnyugati parton helyezkedik el. Egy igazi ékszerdoboz, melyben minden megtalálható: édes vizű vízesések, óceánba tartó folyók, elterülő, homokos tengerpart és az égbe törő hegycsúcsok, sűrű őserdő és tropikus virágokkal tűzdelt homokos fövenyek, kiemelkedő korallszirtek és gazdag élővilágú, víz alatti zátonyok.

Az igazi csoda az, ha saját magunk tapasztaljuk meg, behajózzuk bérelt vitorlással ezeket a vizeket. A csodálatos adottságai mellett, rendkívül vendégszerető, barátságos nép lakja, ami még vonzóbbá teszi a turisták számára az itt tartózkodást. Éghajlata trópusi, mégis anélkül látogathatunk ide, hogy tartanunk kellene a trópusi betegségektől, sőt a szigeten mérges kígyók sincsenek.

Egy-egy búvárkodással töltött délutánt követően még az igazán ínyenceknek is érdemes kipróbálni Tahiti konyháját, mert különleges kulináris élvezeteket nyújtva, harmonikusan ötvözi a polinéz-, az ázsiai-, és a francia íz-világot.

Tahiti hajóbérlés, mesés kaland, egzotikus élmény. Intézze itthonról szabadon online. Hajók, vitorlások, katamaránok, yachtok bérelhetők.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?