Hajóbérlés, vitorlásbérlés Malajzia


Malajzia tengerpart

Távol keleti, egzotikus tengeri kalandhoz hajóbérlés, vitorlásbérlés. Malajzia a Délkelet-ázsiai régióban, az Indiai-óceán és a Dél- Kínai-tenger között található részben az ázsiai szárazföldön, kis részben a Borneó sziget északi részén helyezkedik el. Jellemzője a kulturális és természeti sokszínűség. Mindig is a nyugati és keleti utazók, kereskedők találkahelye volt. 13 államból áll és Délkelet-Ázsia kellemesnek mondható országa. Ez a kulturális olvasztótégely a maláj, a kínai az indiai és a bennszülött szokások, hagyományok és konyhák sajátos keveredéséből született egyedülálló kultúrával rendelkezik. A helyi alapanyagok sokfélesége lehetőséget ad a sokszínűség kibontakoztatására, a kulináris élvezetek szinte a végtelenségig való fokozására.

A főváros, Kuala Lumpur egy folyton változó, nyüzsgő, épülő, élő nagyváros. Csillogó bevásárlóközpontok és irodaépületek nőnek itt gomba módra, aki teheti, látogassa meg a KL Tornyot, vagy a Petronas ikertornyokat, mely 2004-ig a világ legmagasabb épületegyüttesének számítottak és melynek közelében gyönyörű, több száz éves fák alatt pihenhet a megfáradt látogató. A Cameron-felföld mely híres teaültetvényeiről a sziget központi részén, 1500-1800 méteres magasságban terül el, kiválóan hűsítő úti cél pár nap tengerparti forróság után.

Malajzia hajókikötő

A Langkawi partvidéken gyöngyszemekként sorakoznak a csodálatos strandok és öblök. Langkawi szigetétől 10 mérföldre, északra már thai szigetek sora várja, hogy szépségeivel elvarázsolja a látogatót.

Aki egy kis hegyi sétánál bevállalósabbnak érzi magát, szabadidős programként választhatja Penang szigetén a Georgetown utcai ételárusok kínálatának kipróbálását vagy a kalandosabb útvonalakat, Borneo dzsungeleiben.

Az Andamán-tengeren és Nyugat-Malajziában a vitorlás szezon egész évben az Ön rendelkezésére áll, a térségben nem kell hurrikántól tartani. A száraz és az esős évszak váltakoznak egymással. A száraz évszakban, novembertől áprilisig az északkeleti monszunszél kedvez a hajósoknak, az esős évszakban májustól októberig a délnyugati monszunszél biztosítja a dagadó vitorlákat és a hajókötelek dúdolását.

Az Egyenlítő közelsége garancia rá, hogy a szélerősség ritkán éri el az 5-6-os Beaufort fokozatot. Májustól októberig frissebb a délnyugati szél, 15-25 csomóval érkezik, az Indiai-óceán felöl, és zúdítja késődélután nyakunkba a langyos monszunesőt, enyhülést adva a 30-35 fokos melegben. A tenger simogatóan lágy és kellemesen meleg, a hőmérséklete eléri a 29-30 °C –ot. Mi is lehetne itt jobb program mint hajó bérlés?

A Malajziai kikötőkben nagy élet van, mindennemű hajó bérelhető, itthoni foglalási lehetőséggel is. Katamaránok, gullettek, vitorlások, sporthajók várják Önt.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?