Hajóbérlés, vitorlásbérlés Madagaszkár


Madagaszkár tengerpart

Ha az Ön tervei között egzotikus úti cél szerepel és még nem választott, emellett tengeri vitorlásbérlés, hajóbérlés is része lesz a kalandnak adunk egy tippet. Ha valóban különleges hajós kalandra vágyik, a legjobb választás lehet Madagaszkár, hiszen egyike azon kevés területeknek a földön, ahol azt érezhetjük, mintha megállt volna az idő. Egyedi kultúra, színes és különleges flóra és fauna, őseredeti zátonyok és a tenger színes élővilága vonzó tengeri paradicsommá teszi a turisták számára.

A föld negyedik legnagyobb szigete 250 tengeri mérföldre fekszik Afrika keleti partjaitól, az Indiai óceánban. Ökológiai változatosságát mi sem mutathatná be jobban, minthogy Földünk növény- és állatvilágának 5%-a itt él, rendkívüli színgazdagságot adva ezzel a szigetnek,  valamint közel kilencezer növényfaj, ami csak ezen a szigeten fellelhető.

Madagaszkár, a „nyolcadik kontinens”, szinte érintetlen, egyedi, víz alatti élővilága szabad tüdős merülésekre- és búvárkodásra is egyaránt csábít. Ha igazi élményekre vágyik, azt egy bérelt hajóval tudja feledhetetlenné és romantikussá tenni. A hajóbérlés Madagaszkár szolgáltatásunk igénybevételével számos hajótípus közül választhat az ön igényei szerint. Romantikus rövidebb utakhoz vitorlásbérlés a javaslatunk, de motoros yacht, katamarán vagy gulet bérlés lehetősége is az Ön rendelkezésére áll. Kiemelt üdülőszigete Nosy Be Madagaszkár északnyugati partjainál található, melynek gyönyörű krátertavai és különleges Természetvédelmi területei méltán világhírűek. Ez a hírnév biztosítja a folyamatos turista áradatot a madagaszkári nyelven „nagy sziget” számára, amely még az „illatos sziget” becenevet is kiérdemelte az évszázadok során.

A hagyományok tisztelete áthatja a nemzeti kultúrát, amely az ország művészeti értékeiben és építészetében és a társadalom megnyilvánulásaiban is tükröződik. A Masoala Nemzeti Parkot pedig egyenesen úgy emlegetik, mint a makik paradicsomát, ahol tíz maki faj él fejedelmi kényelemben. A sziget fővárosa nagyjából a sziget közepén, egy nagy sziklára épült, Antananarivó (az „ezer ember városa”) Madagaszkár szellemi központja, egyetemekkel, lüktető, pörgő nagyvárosi élettel, melynek piacain minden kapható mi szem s szájnak ingere, sőt, talán még annál több is.

Hajózzon, vitorlázzon szabadon, fedezze fel Madagaszkár egzotikus kikötőit. Hajófoglalását pedig intézze online, kényelmesen.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?