Hajóbérlés, vitorlásbérlés Ibiza


Ibiza tengerpart

Hajóbérlés nyaraláshoz egzotikus álomvidéken egész évben? Ibiza kiváló hajózási és nyaralási szempontból. Élete legcsodásabb vakációjához jobb úti célt nem is találhatna! Ibiza igazi buli-sziget, mely fantasztikusan szép flórája és faunája miatt méltán népszerű nyaralóhely. Ibiza nyüzsgő, Botafoch kikötőjében vagy épp csendesebb, háborítatlan kis öbleiben és paradicsomi szépségű Formentera szigetének parti vizein júniustól-szeptemberig mindig érdemes horgonyt vetni egy-két éjszakára. Változatos vízi világát bérelt hajóval szabadon felfedezheti: vitorlások, katamaránok, yachtok várják Önt.

Hajóbérlés Ibizán akár kapitánnyal és teljes személyzettel is lehetséges. Béreljen ki egy luxus yachtot, vitorlást vagy katamaránt és élvezze az Ibizai életérzést. Lényegesebb gazdaságosabb, mint hotelben megszállni és autót bérelni, az élmény pedig semmivel össze nem hasonlítható. Sodró lendület, életkedv és vidám önfeledt pillanatok jellemzik a sziget hangulatát, garantálva az életre szóló élményt. Ennél tökéletesebb buli helyet nem is találhatnál!

Ha csendre vágyik a bérelt hajóval megtalálhatja, a sziget csendes pontjait ahová nem jutnak el a zene hangjai. Felfedezheti a legszebb strandokat, a legmenőbb buli helyeket, és ha csak napozna és pihenne, a hajó a rendelkezésére áll. A csodálatos tengeri klíma az egzotikus élményekkel fűszerezve feltöltődést ad testnek, léleknek. Adja át magát a szabadság érzésnek hajóbérlés Ibiza szolgáltatásunk segítségével. Legyen Ön is a kiváltságosok táborának tagja, akik részesei lehetnek ennek a csodálatos világnak amelyet Ibiza szigete nyújt.

Ibiza hajókikötő

Az önfeledt szórakozáson-, a Playa D’en Bossa éjszakai zsongásán és sodró lendületén túl azok is megtalálják itt számításaikat, akik kulturális kikapcsolódást és nyugalmat keresnek, hiszen Ibiza városának katedrálisa, erődje, valamint a Dalt Vila hangulatos, csendes történelmi óvárosa, ódon lépcsős, kis utcácskái számos érdekességet tartogatva várják az ide látogatókat. A parányi öblök azúrkék vize és az árnyas pinea-erdők édeni hangulata hívogató a tomboló diszkók világából kissé pihenni vágyóknak. A hófehér luxus yachtok az Ön számára is elérhetőek. Válasszon online katalógusunkból kedvére valót, a többit megoldjuk Ön helyett.

Ibiza nincs túl közel, ám annyira messze sem, mint az egzotikus szigetek, ám vitorlásbérléssel csodálatos kaland. Ha bérelne hajót, vitorlást, vagy akár yachtot, jó tudnia, hogy mindezt itthoni online foglalással is megteheti!

Nézze meg katalógusunkat és kedvezményeinket!
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?