Hajóbérlés, vitorlásbérlés Görögörszág


Görögország

Görögországot megviselheti a válság, de a kikötők, eldugott városkák és a hellén szigetek változatlan, mediterrán vendégszeretettel várják a hajózás szerelmeseit. Ezért is nevezhetjük a vitorlázás fellegvárának, a hajósok talán legkedveltebb úti céljának.

Akár vitorlázni szeretne a hellén tengeren, akár motoros yachttal hajózni, vagy katamaránnal szelni a habokat, Görögország ideális célpont. A Yellow Yachting online hajókeresőjében érdemes előtte minden kötöttség nélkül opciót bejelenteni a választott hajóra, majd a kapcsolatfelvétel után le is foglalni, akár hónapokkal korábban az Önnek megfelelő yachtot – minden mást kényelmesen elintézünk: Nézze meg >>>

Hol érdemes hajót bérelni Görögországban?

Görög tengerpart

A hajóbérlés Görögországban igazi előnye a hajózási, vitorlás kultúra évezredes hagyománya, amely a mai napig élő. Akár a szárazföld valamelyik kikötőjéből indulnánk, akár a nagyobb szigetek valamelyikéről, biztosak lehetünk benne, hogy milliádnyi élmény vár ránk a hajózástól kezdve a vízi sportokon, delfineken és mediterrán konyhán át egészen a partikig és kulturális látnivalókig.

Bérelt vitorlással bejárni a szigeteket

Korfu talán a legszebb görög sziget, Kréta az ősidők óta lakott, de akad szép számmal lakatlan, apró sziget a nyugalmat kedvelők számára is – a hajózási térség túl hatalmas ahhoz, hogy akár egy évtized alatt is megunhassuk.

Hat fő régiót ajánlunk a hajózás szerelmeseinek figyelmébe: A Jón-tengeri szigetek közé tartozik például Korfu, Lefkas, vagy Kefalonia és Ithaka.

Görögországi hajókikötő

A Peloponneszosz-félsziget és a Korinthoszi-csatorna legfontosabb városa maga Korinthos. Athén környéke és a Szaroniki-öböl szigetei alkotja a harmadik régiót, és talán ez a legzsúfoltabb térség is a főváros közelsége miatt.
Az Égei-tenger északi felén található a negyedik régió, a Szporádok és a Chalkidiki-félsziget olyan szigetekkel, mint Skiathos, vagy Alonissos. A Kikládok közé tartoznak a legismertebb és kedvelt szigetek, mint Santorini és Kréta, de mellettük több kisebb sziget is válhat úti célunkká.

A hatodik régió az Dodekaneszosz-szigetvilág alkotja, ahova Samos, Patmos, Kos és Rodosz is tartozik.

Hajóbérlés szabadság és kaland

Görögország, Adriai tengerpart

Ha már régi ismerősként üdvözli az Adriai tengert, de még nem látott minden Görög szigetet, akkor részletes vagy egyedi hajózási útvonaltervért keressen meg minket!

Hajófoglalás Görögország

Foglalja le hajóját minél előbb, így sokkal kedvezőbb vitorlás bérlési árakat kaphat. Kérjen mellé kapitányt, személyzetet is, így a zavartalan lesz az álomutazása.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?