Hajóbérlés, vitorlásbérlés a Bahamákon


Hajókikötő Bahamákon

Hajóbérlés a Bahamákon, hogyan is lehetne ez még ennél is jobb?

Fedezze fel a gyönyörű szigeteket, hajózzon, vitorlázzon ott, ahol az átlag turista nem jár. Szubtrópusi fauna, mesés naplementék, lágy, fehér homokos strandok, édenkerti hangulat. Ez, a Bahamák. A Bahamák közel 700 szigetből álló csoportját az Atlanti óceán öleli át lágy hullámaival, területük Magyarország területének csupán egy hetede. Az ország neve a "banántalan sziget" indián kifejezésből származik.

Floridától délkeletre, idilli türkizben pompázó Atlanti Óceán ölelésében található a több száz kisebb szigetekből, szikla- és korallszirtekből álló szigetcsoport, melyből mai napig csak mintegy 29 lakott. Fővárosa a New Providence szigetén található Nassau, a Bahamák legnagyobb és legforgalmasabb városa. Kikötőjének köszönhetően elsődleges célpontja a tengerjáróval érkező, amerikai turista-csoportoknak. Ha a tömeget el akarja kerülni, béreljen sportvitorlást, yachtot, vagy katamaránt és járja a saját útját!

Motoros vagy vitorlás hajó bérlése a nagyobb szigeteken lehetséges, mint például Andros, Abaco, Eleuthera és New Providence. Egy személyzet nélküli vagy egy személyzettel ellátott hajóbérlés a Bahamákon felkínálja a lehetőséget a látogatók számára, hogy az előre minden részletében megtervezett utaktól és az óriási luxus szállodáktól távol, egy fantasztikus charter yacht vagy vitorlás fedélzetén fedezhesse fel a varázslatos mangróvia erdőket és az ezerszínű korallzátonyok titokzatos világát.

Hajóbérlés szolgáltatásunk igénybevételéhez szebb és izgalmasabb úti célt talán nem is találhatna. Motoros vagy vitorlás hajó bérlésre is van lehetőség, a hajó méretét az Ön kényelmi szempontjai és az utaslétszám határozza meg. Az ország területén szubtrópusi monszunéghajlat uralkodik. Az évi átlagos középhőmérséklet 28 °C környékén van. A tenger közelsége enyhíti a néha elviselhetetlennek tűnő párás hőséget. Nyár végén, ősszel gyakran előfordulnak trópusi ciklonok, más néven hurrikánok. Az erős szél és az általa felkorbácsolt, felduzzasztott tengervíz súlyos károkat képes okozni a lakott területeken.

A rendszeres meteorológiai megfigyelések még sohasem regisztráltak fagyot, de +3-5 Celsius-fok esetenként előfordul. A természeti látnivalókban gazdag Grand Bahama-szigeten található a Lucayan Nemzeti Park, mely alatt a világ legnagyobb feltárt, víz alatti barlangrendszere húzódik. Hurrikánidőszakoktól eltekintve a Bahama-szigetek, nyugodt, háborítatlan öbleikkel búvárkodást kedvelők-, fiatal házasok-, nyugodt pihenésre vágyók legoptimálisabb úti céljai lehetnek.

Hajóbérlés a Bahamákon, intézze itthonról online!
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?