Hajóbérlés Spanyolország


Spanyol tengerpart

Spanyolország az Ibériai félszigeten Portugáliával és Gibraltárral osztozkodik. Északon a Pireneusok lánca határolja Andora és Franciaország felé. Mára számos kisebb- és 19 nagy kikötővel büszkélkedhet, melyekben sokféle hajót, vitorlást lehet bérelni. A hajóbérlés Spanyolországban igen egyszerű és gördülékeny és az éghajlati sajátossági illetve az időjárás is kedvező a hajózás szempontjából.

Európa legmelegebb országának klímáját négy fő éghajlati tényező formálja. A mediterrán területek jellemzően kellemes hőmérsékletűek, esős tavasz és ősz dominál. A kontinentális területeken a nyár forró a tél pedig zord és hideg. Az óceán közeli területeken csapadékos tél és kissé hűvös nyár a jellemző, a Kanári-szigeteken pedig a szubtrópusi éghajlat a jellemző, a hőmérséklet 18-24 °C között jellemző.
Úti célként bármely szigetet választja nem fog csalódni. A hajóbérlés Spanyolországban pedig új távlatokat nyit a csodás tájak felfedezésében. Ibiza, Kanári szigetek, a Baleár-szigetek vagy Mallorca felfedezése egy hajó vagy luxus yacht fedélzetéről garantáltan életre szóló élmény lesz.

Spanyolországi hajókikötő

Többféle hajó típus bérlésére is lehetőséget kínálunk és, hogy melyikre esik az Ön választása azt az együtt utazni kívánók létszáma illetve a komfortfokozat határozza meg. Nagyobb társaságoknak a katamarán bérlést javasoljuk, romantikára vágyó pároknak talán jobb választás a vitorlás bérlés vagy luxus yacht bérlés. Ha Ön és utastársai hajózni vágyik, de egyikük sem rendelkezik érvényes hajóvezetői jogosítvánnyal lehetőség van kapitány bérlésre is. Az egyedül vagy csak kettesben utazni vágyók számára érdemes megfontolni a kabin charter lehetőséget is.

Második legnagyobb városa Barcelona, melynek kikötői városrésze az Olimpiának köszönhetően modern városnegyed-arculatot kapott.

Luxusellátással, aktív pihenést szolgáló programokkal, szórakoztató komplexumokkal (mint pl. az IMAX mozi, vagy Európa legnagyobb, üveg-alagutas Aquariuma,) valamint rengeteg kulturális- és történelmi látnivalóval (régi városrészekkel, a Katalán Történeti Múzeummal és a 20. századi avantgarde művészet remekeivel) is várja a kikapcsolódni vágyó, hajózás szerelmeseit. Bérelt hajóval bejárni a saját útitervünket, lélegzetelállítóan romantikus, vagy sportos kaland lehet.

Sevilla, Cádiz, Valencia, Madrid, Palma de Mallorca, Gran Canaria, Granada, Ibiza, La Palma, Costa del Sol…

Foglalja le vitorlását, béreljen hajót online, és járja be a Spanyol vizeket!
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?