Hajóbérlés Seychelle szigetek


Seychelle szigetek kikötő

A Seychelles-szigetek Afrika partjainál, Madagaszkár szigetétől észak-keletre található és több mint száz szigetből álló szigetcsoport. Turista célpontként alig negyedszázada beszélhetünk róla és a kezdetekkor lakosságának száma csak 75000 volt és szinte csak a kreol nyelvet beszélték. A Seychellets-szigetek egy részét jellemzően gránitszigetek alkotják, másik részét pedig korallzátonyok teszik izgalmassá. A legnagyobb sziget Mahé, a Praslin, La Digue és Silhouette szigetekkel és a néhány még közel elhelyezkedő szigettel együtt alkotják szinte a szigetcsoport felét. A legsűrűbben lakott szigeteknek számítanak és a turisták célpontjai is általában ezek.

Ha Ön érintetlen vad tropikus környezetre vágyik, akkor a seychelles-i Morne Nemzeti Parkot ajánljuk figyelmébe, ahol vad illatos kérgű trópusi fák, amelyek a magyar konyha által is használt és igen kedvelt fahéj mindent átható illatát árasztják, és kókuszpálmák sora teszi dzsungelszerűvé és vadregényessé.

A Hajóbérlés Sheycelle szigetek szolgáltatásunk igénybevételével mindeme csoda részese lehet egy trópusi álomnyaralás alkalmával.  A hófehér korallhomok a ragyogó kék ég, az égbe nyúló pálmák, a sustorgó hullámok egészen elképesztő kombinációja a Seychelles szigetek. Az Indiai-óceán ölén megbújó, néhány nagyobb és sok apró szigetből álló korall- és gránit szigetcsoport a hófehér nyugalom és béke burjánzó, egzotikus világa.

Seychelle szigetek tengerpart

Három legnagyobb szigete: Mahé, Praslin és La Digue. a legnépszerűbbek. Mahé strandjai a világ leggyönyörűbb strandjai közé tartoznak, a csodás pálmafák és büszke takamaka fák romantikus hangulatot kölcsönöznek neki. Leghíresebb és legszélesebb strandja, a lassan mélyülő Beau Vallon, a partot végig szegélyező, a víz fölé hajló, meseszerű pálmafákkal. Ha ön a hajó bérlés során vitorlás bérlés mellett dönt mindenképpen érdemes időt szakítani a lehorgonyozásra, és megmártózni a csodás kristálytiszta tengerben, snorkelezni, vagy akár búvárkodni ezen a csodálatos helyen, megcsodálni a színpompás halakat és a lenyűgöző érintetlen tengeri élővilágot.

A második legnagyobb szigeten, a világon, egyedülálló módon, csak Praslin édenkertjében található meg a Coco-de-mer pálma, mely akár 200 évig is elélhet. Szintén egyedülállónak számít a világon szigetek állatvilága. A világ legnagyobb teknősei élnek itt, amelyek elérik akár 150 kilogrammot is és 1 méteresre is megnőnek, koruk szerint pedig akad közöttük közel 200 éves is. Ilyen óriás teknősök a földön csak két szigeten találhatóak a Galapagos- és Seychelles szigeteken. Az erdők állatvilágát gekkók színesítik, több millió madár biztosítja a sziget alapzaját és utánozhatatlan színparádéval örvendeztetik meg a látgatókat.

Élvezze ki a lehetőségeit, béreljen vitorlást, vagy yachtot és járja be a varázslatos vidéket, a földi Édenkertet. A hajóbérlését velünk könnyen, online intézheti.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?