Hajóbérlés Kuba


Kuba tengerpart

Kuba egyre divatosabb úti cél, bérelt hajóval pedig egyre izgalmasabb és sokoldalúbb.
1492-ben Kolombusz fedezte fel az Antillák legnagyobb szigetét, az Újvilágba vezető első útja alkalmával. Színes történelmén túl világhírű kubai szivarról is mindenki hallott már és a cha-cha-cha, salsa ritmusaira is megmozdul a láb és szív akkor is ha éppen nem a szülőhazájában szól.  A kubai életérzés részei még az ízletes koktélok, a barátságos, örökké vidám helyiek és az 50-es évek amerikai feelingje. Ha mindez vonzó az Ön számára akkor a tökéletes nyaraláshoz már csak egy bérelt hajó hiányzik, amelyet online hajókeresőnkkel nagyon hamar meg is találhat. A hajóbérlés Kuba szolgáltatásunk igénybevételével a szárazföldi és tengeri látványosságokban egyaránt bőségesen részesülhet. Vitorlázás Kubában, egy varázslatos világba kalauzolja a hajó utasait. 

Kuba fővárosának sajátos a hangulata, változatos stílust képviselő épületei, híres sétányai és széles sugárútjai, történelmi nevezetességei, mind arra sarkallják a látogatót, hogy minél többet lásson ebből a csodálatos országból. Hosszan elnyúló homokos tengerpartja strandolásra csábító, színes varázslatos víz alatti világa búvárkodásra kiválóan alkalmas és felejthetetlen élményt ad.  Varadero nemzetközi hírű csodálatos, a turisták által szívesen látogatott üdülőhely Kuba szigetén. Hicacos-félszigetén több mint 20 km hosszú, fehér homokos strand és a kristálytiszta kékségben ragyogó tenger várja az ide látogatókat. Számtalan barlang vár felderítésre, festői szépségű lagúnák találhatók itt.

Kuba főváros

A spanyol hódítás időszakából fennmaradt építészeti remekei és egyedi hangulata miatt Kuba és kis szigetei az Antillák egyik legkedveltebb turista célpontjai. A varázslatos Varadero-félszigetet leginkább hajózva érdemes bejárni, hiszen a kristálytiszta víz és a 20 km hosszan elterülő, mesésen fehér homokú tengerpartja egészen luxus-kategóriáig kínál kikapcsolódási lehetőségeket. Válasszon egy hajót, vagy vitorlást: lehet luxusyacht, vagy egyszerű sportos vitorlás, az élmény felejthetetlen lesz. A Karib-tenger legnagyobb szigetországának fővárosa, Havanna, a maga 2,2millió lakosával, az autómatuzsálemek, a salsa- és jazz klubok izgalmas és érthetően népszerű városa. A havannai pezsgő éjszakák szivarfüstje és lakosainak pozitív életszemlélete, temperamentuma és kedvessége messze földön híres.


Magas színvonalú szállodák, remek kiszolgálás, élő zene, színes és finom koktélok, helyi ételspecialitások és a romantika várják a turistákat. Ha hajó bérlés szolgáltatásunkat választja érdemes több napra hajót választani, hogy a nagy távolságokat kényelmesen be tudja járni és feltöltődhet ebben a csodás világban.

Segítünk felfedezni ezt a csodát: hajóbérlés Kubában, vitorlások, motoros hajók katalógusból, itteni foglalással.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?