Hajóbérlés Franciaország


Franciaország tengerpart

Franciaország gazdag természeti szépségekben és az evilági csillogásnak sincs híján. Ha hajóbérlés Franciaország szolgáltatásunkat választja akár online itthonról is tud könnyedén hajót választani és foglalni legyen szó vitorlásról, katamaránról, yachtról vagy guletről. Óceáni-, kontinentális- és mediterrán éghajlatán túl Franciaországot változatos partvonulatai tehetik igazán izgalmassá melyet bérelt hajóval, vitorlással, vagy yachttal tud valóban megcsodálni. Hajóról minden izgalmasabb, a sós tengeri levegő, a simogató szél felerősítik az érzékelést és a lenyűgöző látvány befogadását.

A vitorlázás szerelmeseire jó szél, többnyire nyugodt tenger, védett öblök és zátonymentes part várnak. A vitorlás szezont tavasztól őszig élvezhetjük és a búvárkodást kedvelők számára is remek lehetőségeket kínálnak, hogy felfedezhessék a különleges víz alatti világot. A vízi és szárazföldi programok száma szinte végtelen így szinte bárki számára ajánlható ez csodás ország úti célul.

Franciaország hajókikötő

Nizza, St. Tropez, Monte Carlo vagy Cannes... a Cote d'Azur luxus szállodái megannyi gyöngyszemként sorakoznak. Világmárkák csillogó kirakatai, inkognitójukat féltve örző sztárok felvillanó arca mellett hívogató, barátságos mediterrán hangulat fogadja a látogatót. A kiváló borok és remek sajtok hazája egyszerre elegáns, nagyvilági és lezser kikapcsolódásra csábít egy vitorlás hajó vagy motoros yacht fedélzetén. Nem csak az Atlanti-óceán felőli tagolt partvonalon fekvő és a Földközi-tengeri kikötői, hanem sűrű vízhálózatának köszönhetően a Rhône, a Rajna, a Loire és a Szajna mentén fellelhető kis kikötők is egyaránt kínálnak programokat és látnivalókat, melyek különleges élményt adnak, ha vitorlásbérlést tervez.

Mind tengeri, mind folyami vitorlást, hajót választhat.Franciaországról elsősorban mindenkinek Párizs és az Eiffel-torony jut eszébe, esetleg a Riviéra. Azonban a vissza-visszatérő hajósok már tudják, hogy kulturális- és gasztronómiai kincsei, csodás kikötői teszik az országot igazgyönggyé azok számára, akik programként a hajóbérlést választják Franciaországban. Sok a napsütés a helyiek vendégszeretete és jókedve vonzóvá teszi a turisták számára.

A Francia konyha remekei világhírűek, bőséges és változatos ételek sora várja Önt kóstolásra. A kikötők színes forgatagában a szem alig képes befogadni a sok látványt és illatot és történelem szerelmesei is bőséges látnivalót találnak. A csodálatos vidék számos festőt is megihletett, közöttük itt járt és alkotott Rembrandt, Goya és Sisley is. Tekintse meg bérelhető hajóinkat és foglalja le akár több hónappal előre jelentős kedvezményekkel online a kiválasztott katamaránt, vitorlást, guletet vagy yachtot.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?