Hajóbérlés Florida


Florida hajókikötő

Florida állam egy nagy kiterjedésű félszigeten fekszik a Mexikói-öböl, az Atlanti-óceán és a Florida szoros ölelésében. Határai jelentős részét tengerpart alkotja, így nyugodt szívvel emlegethetjük a hajózás szerelmeseinek paradicsomaként. Partvonala a beszögellések és öblök nélkül is közel 2000 km. Floridát a napsütés államaként is emlegetik, de viharos idő is előfordul, Esetenként a félszigeten akár 150km/óra sebességű szelek tombolnak.  Ez leginkább az állam középső részén jellemző.

Florida az USA délkeleti állama igen kedvelt idegenforgalmi célpont, szárazon és vízen egyaránt. Az éghajlata jellemzően párás szubtrópusi, az Okeechobee part déli része pedig valódi trópusi klímával rendelkezik. Az óceán a hőmérséklet ingadozásokat nagyban kiegyenlíti, ez is kedvező a hajóbérlés programot tervez. A tél és az ősz általában száraz, a tavasz és a nyár párás és meleg. A hőmérsékletei változásokat a Golf áramlat is befolyásolja.

Ha ön a hajóbérlés Florida szolgáltatásunkat választja számos hajó méret és típus kínálkozik, a döntés csupán az Ön igényen múlik. Az elegáns, minden igényt kielégítő motoros luxus yachtok mellett, bérelhet katamaránt, guletet vagy vitorlás hajót is a hajóút hosszának a terveinek illetve az utasok létszámának függvényében. Egy bérelt hajó fedélzetéről s csodás vízi világból is ízelítőt kaphat. A barátságos és igen népszerű palackorrú delfin, a rövidszárnyú-gömbölyűfejű delfin vagy az északi simabálna látványa is színesítheti a hajós kalandot.

Pezsgő éjszakai életéről is elhíresült fővárosát, Miamit gyakran emlegetik úgy, mint Latin Amerika kapuját, ahol leginkább Palm Beach vonzza a turistákat. Miért? Mert ez a filmekből-, ill. a médiából is jól ismert, nemzetközi felső tízezer kedvelt üdülőhelye, ahol minden a fény, csillogás és a luxus körül forog; paloták, luxus hotelek (Breakers Hotel), impozáns gardenek (Chinese garden), éttermek (Mar-a-lago Club) és elegáns üzletek (Versace) sora ejti ámulatba az idelátogatókat. Egy bérelt yachtról megtekinteni Miamit olyan, mint egy film. Miami mellett persze számos látnivalóval és érdekességgel is szolgálhat Florida az ide látogatóknak. Itt található például a világ egyik legimpozánsabb és leghosszabb hídja is, a Seven Mile Bridge, mely a Dél-floridai szigeteket és zátonyláncolatot összekötő Overseas Highway része.

Szóval jöjjön el, és nézze meg Floridát, béreljen hajót, vitorlást, vagy yachtot már itthonról!
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?