Gulet katalógusHajóbérlés Adria szolgáltatásunkkal, tengeri vitorlás bérlés kényelmesen, akár kapitánnyal, személyzettel is. Mi lehet annál csodálatosabb, mint kiszállni a mókuskerékből és egy remek hajón szelni a habokat? Ha az Adrián akar hajózni, és fontosabb a luxus és a tágas tér, mint a sebesség, béreljen guletet, nem fogja megbánni!

A guleteket a török kereskedőhajók ihlették, a modern időkben azonban elsődleges célja az utasok kényelmének és fényűzésének garantálása. Akár egy nyugágyban fekve nézheti a naplementét, egy pohár fűszeres ízű borral, hogyan is lehetne ez még ennél is jobb? Viszlát, stressz, Ön csak élvezze a csodás tengert a varázslatosan szép tájat, a mesés szigeteket, a kikötők színes forgatagát és a helyi ízeket.

Az Adria partjainak mentén a városok a kikötők köré épültek és amint partra száll, szinte egyenesen a városközpontba csöppen. A tenger gyümölcsei gyakorlatilag egyenesen a halászok hálójából kerülnek a tányérjára, ezzel máshol el nem érhető csodás íz orgiában részesítve ízlelőbimbóit. A gulet jellemzően az 5-6 kabinos saját wc és zuhanyzóval. A gulet utasainak száma a legénységen felül 10-12 fő lehet, amely alkalmassá teszi akár extravagáns csapatépítés szervezésére vagy baráti társaságban, luxuskörülmények közötti hajózásra az Adriai-tengeren, Horvátországban.

Ha új ismeretségeket is szívesen kötne és szeretné megízlelni a nagy utasszállítók hangulatát, akkor, tekintse meg nagy gulet bérlés ajánlatainkat, amely 6-15 kabinnal rendelkező hajók. Itt a nagy méret adta kényelem mellett megmarad a privát szférája is. Válasszon az Ön számára mindenben megfelelő guletet a kínálatunkból.

A guletek fából készült vitorlás hajók, amelyek teherhajóként dolgoztak a múltban, de mára mind külső megjelenésükben, mind feladatukban a luxus kategóriájú hajók kategóriáját képviselik. Magas komfortfokozatuk és kényelmük mellett egyediségüket és a történelem egy darabját is megőrizték. A kapitányok nyitottak az egyénileg tervezett utazások kivitelezésére is, Önnek teljesen egyedi nyaralása lehet.

Hajóbérlés az Adriai tengeren: foglaljon online! A gulet bérlés szolgáltatásunkkal egy életre szóló, páratlan élmény részese lehet, amelyet megoszthat számos Ön számára fontos utastárssal is, sőt akár a költségeket megosztva izgalmas új ismeretségekre tehet szert. Tekintse meg katalógusunkat, hajókeresőnket, kötöttségek nélkül, hiszen első körben csak opciót tesz a kiválasztott hajóra, ami még nem minősül hajófoglalásnak. A véglegesítés egyeztetés után történik, így kérdezhet is tőlünk bátran!


Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?