Foglalási folyamat


Hajózni szeretnék, mi a foglalás menete?

hajóbérlés folyamata

Szakértő, összeszokott team – nagy tapasztalattal rendelkező hajósok.

- első lépés a gondos tervezés, átgondolás

Először is el kell döntenie, hová szeretne eljutni. Meg kell tervezni pontosan, mennyi időre, milyen útvonalon haladna, tervezhetően mennyi időközönként szeretne kikötni és hol. Ha ez a tapasztalat hiányában nehézségekbe ütközne, mi készséggel állunk rendelkezésére minden ehhez szükséges információval és tanácsadással is.

- ezután következhet a hajó kiválasztása

A megfelelő igényekhez igazodva tájékozódnia kell a választékról a hajók terén. Ha ezt megtette, mi ennek megfelelően elkészítjük ajánlatunkat Önnek. Ehhez néhány fontos információra szükségünk lesz. Így például az indulási időpontra, az utazás pontos „tól - ig” időtartamára, a szükséges engedélyek meglétére, vagy általunk biztosított kapitány szükségességére, valamit az utazók létszámára is. Az ajánlatban feltüntetjük az elérhető hajókat, melyek az Ön utazásához a legmegfelelőbbek.

- harmadik lépés a foglalás

Amikor eldöntötte, hogy ajánlataink közül melyik hajót kívánja bérelni, mi azt lefoglaljuk önnek. Ez – úgynevezett – előzetes foglalásnak minősül, mely érvényessége több napra szól, hogy legyen ideje még a szükséges elintézni valókra is. Erről minden esetben tájékoztatást adunk. Ezután – amennyiben ön visszaigazolja foglalási szándékát – egy előlegbekérőt kap, melyen minden bérléssel kapcsolatos költség feltüntetésre kerül. A díjbekérő mellett kiküldünk egy bérleti szerződést is, mely minden bérléssel kapcsolatos feltételt tartalmaz. Ekkor kell a foglalás első részletét kifizetnie, az díjbekérőn szereplő instrukcióknak megfelelően.

- jöhet a véglegesítés

Miután a foglaló kifizetésre került, - tehát az összeg megjelent a bankszámlánkon - megküldjük az Ön részére a visszaigazolásunkat. Így a foglalás már véglegessé válik.

- teljes összeg kiegyenlítése

A teljes összegnek az utazást megelőzően egy hónappal kell beérkeznie hozzánk. Ekkor már a legénységi listát is meg kell küldenie részünkre, mely szintén feltétele az utazásnak. Ebben az időpontban egy tájékoztatást fogunk átadni Önnek olyan fontos instrukciókról, melyekre feltétlenül szüksége lesz az út során. Amennyiben ezen kívül is lenne kérdése, észrevétele, készséggel állunk rendelkezésére, kiküszöbölve az információ hiányából adódó kellemetlenségeket. Ne feledje, hogy kérdései számunkra fontosak, a cél az, hogy jól átgondolva, okosan és körültekintően megtervezve, zökkenőmentes, igazi élmény legyen a tengeren töltött idő.
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?