Aktuális hajóbérlés akciók


Aktuális akciók

Hajóbérlés akciók

Nyaralni jó, hajón nyaralni még annál is jobb. Ha Önt is boldoggá teszi, ha a szél zúgását hallgatja, ahogyan a hajókötelek húrjain játszik és az arcát finoman behinti, a sós vízpermet akkor már csak a legszimpatikusabbat kell kiválasztania hajóbérlés ajánlataink közül. Tervezze meg velünk álom nyaralását! Mi mindent elintézünk Ön helyett! Ha teljes kényelemre vágyik, akár teljes személyzettel, profi kapitánnyal és luxus kényelemmel felszerelt hajót bocsátunk a rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat és legyen Ön is törzs utasunk és használja ki további kedvezményeinket.

A Yellow yachtingnál csak a magas szintű szolgáltatással vagyunk elégedettek, ezért úgy állítottuk össze akciós kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja a számítását.

Hitvallásunk, hogy a minőség mindig fontosabb, mint a mennyiség ezért folyamatosan frissülő adatbázisunk bővítésénél csak a legjobb ajánlatokkal állunk rendelkezésére. Kisebb és nagyobb vitorlás yachtok,katamaránok, egyszerűbb és fényűzőbb motoros hajók és guletek várnak Önre, hogy kedvezményes áron bérelhesse ki őket.

Ha élvezi a nyílt tenger csendjét, a delfinek vidám kíséretét és olyan helyekre vágyik, ahová autóval sohasem jutna, el akkor a legjobb helyen jár. A hajón utazva minden nap huszonnégy órából áll, ezt a hétköznapok taposómalmában szinte teljesen elfelejtjük. Végre csak a tenger, a csodás napsütés és a varázslatos tájak látványa, mindez a nap minden órájában. Éjjel bámulni az ég bársonytakaróját a rajta ragyogó megszámlálhatatlanul sok csillagot, amelyek kedvtelve nézegetik magukat a tenger tükrében, hogyan is lehetne ez még ennél is jobb? Hajó bérlés ajánlataink bármelyikét választja csodás élményekben lesz része, pontosan az Ön igényeinek és terveinek megfelelően. Ízelítőt kap az adott hely kulturális és kulináris élményeiből, élvezheti a kikötők színes forgatagát, és ha ismét a tenger csöndjére vágyik, horgonyt fel és irány a nyílt tenger.

Hajóbérlés akció extrákkal: nézzen körül hajóválasztó katalógusunkban és kényelmi extrákat is kaphat akciós áron. Válasszon motoros hajót, béreljen személyzetet, vagy extra belső felszerelést a hajóhoz, garantáljuk a jó árakat, Kérjen ajánlatot online, mi pedig felvesszük Önnel a kapcsolatot, mindent intézünk, és hamarosan már a tengeren hajózhat!
Tetszett az oldal? Ossza meg másokkal is!

Kérjen egyedi ajánlatot!

Mennyi 7+6?